Het editen van de film

geplaatst in: 2015 | 0

Het is zondag, de dag dat we onze film straks om 19:00 uur in moeten leveren. Vandaag staat in het teken van het sounddesign en het editen. Al het filmmateriaal hebben we verzameld om er één perfect lopende film van te maken. Vannacht zijn onze sounddesigners, editors en componisten al gestart. En vandaag werken ze door tot exact aan de deadline van 19:00 uur. We pakken alle tijd om de film te perfectioneren.

Van links naar rechts: de scriptschrijver, de editor, de regisseur en de cameraman.
Van links naar rechts: de scriptschrijver, de editor, de regisseur en de cameraman.

 

Het sounddesign

Superleuk natuurlijk dat gisteren op het Multiplein het festival Tegenstroom plaatsvond. Maar onze sounddesigner heeft nu wel een flinke kluif aan het filteren van de beats en andere ‘ruis’. Ondertussen werkt onze posterontwerper keihard aan een prachtige filmposter en bereidt de productie de laatste zaken voor om straks onze film op tijd in te kunnen leveren.

Onze sounddesigner en onze posterdesigner
De sounddesigner en de posterdesigner
De producer en assistent producer
De producer en de productieassistent

Laat een reactie achter