Onze film is ingeleverd

geplaatst in: 2015 | 0

Zojuist hebben we onze film ‘Om Anne’ ingeleverd bij de organisatie van 48 Hour Film Project Rotterdam #48hfp010. Onze film wordt woensdag aanstaande getoond in LantarenVenster. Wil je hier bij aanwezig zijn? Kaarten kun je hier bestellen. Wij zitten in groep A. Deze groep wordt 26 augustus van 19:00 tot 21:00 uur getoond.

Stem op Team Gers!

Kom je kijken? Stem dan op Team Gers! en help ons kans te maken op de felbegeerde publieksprijs.

And the winner is…

Vrijdag 28 augustus vindt in LantarenVenster de Grande Finale van het Rotterdamse 48 Hour Film Project plaats. Maar liefst 52 teams dingen mee naar de titel ‘Beste Film’ en de andere prijzen. Wij houden je op deze website op de hoogte. So, stay tuned!

Om Anne, met Gurkan Kucuksenturk, Selma Copijn, Frits Jansma en Marijn Moerman
Om Anne: met Gurkan Kucuksenturk, Selma Copijn, Frits Jansma en Marijn Moerman

Laat een reactie achter