DE MACHINIST

geplaatst in: 2015 | 0

De Machinist heeft boven een prachtige zaal met parket in visgraatpatroon. Deze zaal, de sociëteit genoemd, beschikt over een hoog plafond schitterende kozijnen. In deze zaal mochten wij onze rechtbankscene filmen. Met voldoende ruimte voor een publiek en natuurlijk het proces.

Over De Machinist

De Machinist, aan de Willem Buytewechstraat, ligt prachtig aan de Schie en vlakbij de Parksluizen. Bij de Machinist kun je heerlijk lunchen, dineren en borrelen. Maar je kunt er ook terecht voor een zaal of een flexwerkruimte.

Bedankt

Beste De Machinist, bedankt voor het meewerken aan onze film ‘Om Anne’. We hebben genoten van de prachtige ruimte die we bij jullie mochten gebruiken.

Onze "rechtszaal" in De Machinist
Onze “rechtszaal” in De Machinist

 

Laat een reactie achter