Programma 48 Hour Film Project 2016

geplaatst in: 2016 | 0

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus 2016 vindt in Rotterdam voor de vijfde keer het 48 Hour Film Project plaats. Het weekend waarin Team Gers! in 48 uur een film gaat maken. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 26 augustus

Om 18:00 uur wordt de aftrap gegeven in LantarenVenster. We krijgen de laatste informatie en ook vindt de loting voor het genre plaats. Maken we dit jaar een comedy, een thriller of actie? Na de loting krijgen we een verplichte zin, voorwerp en personage. Deze elementen moeten we verplicht in de film gebruiken. Daarna start ons team met het schrijven van het script.

Zaterdag 27 augustus

We starten deze dag met het opbouwen van onze filmlocatie. Dit jaar filmen we wel op een heel bijzondere locatie. We hebben namelijk toestemming gekregen om in het trammuseum in Rotterdam Noord te filmen. De hele zaterdag zullen we keihard werken aan een mooie, bijzondere film.

Zondag 28 augustus

Het wordt heel spannend, want op zondag om 19:30 uur moeten we onze film hebben ingeleverd bij LantarenVenster. En ongetwijfeld zullen we blijven finetunen tot de allerlaatste seconde.

Vrijdag 2 september

Op deze vrijdag na het film-weekend wordt onze film getoond in LantarenVenster. De vertoning van onze en tien andere films is voor iedereen toegankelijk. De vertoningen beginnen om 19:00 uur en een kaartje kost 9,50 euro.

Zaterdag 3 september

Rode lopers, camera’s, journalisten, champagne en een glamour awardshow. Zaterdag is de avond van de grote prijsuitreiking. We hopen deze avond te beginnen met de nodige nominaties en aan het eind van de avond naar huis te gaan met misschien wel de felbegeerde prijs voor beste film.

Laat een reactie achter