Award uitreikingen (jury oordeel)

geplaatst in: 2016 | 0

Team Gers! kijkt terug op een zeer geslaagde award show. In het algemeen, maar zeker ook voor het team in het bijzonder. Onze film “600 Volt” is zeker niet onopgemerkt gebleven in het verder sterke deelnemersveld:

– Best Poster: runner up

– Best use of Elastiekje: runner up

– Best script: nominatie

– Best use of Rotterdam: winner

– Publieksprijs groep C: winner

 

Als winnaar van de publieksprijs gaat onze film met de drie andere groepswinnaars net als vorig jaar op de website van TV Rijnmond getoond worden (datum is nog onbekend). We wachten tot dat moment met het online zetten. De film die aan het einde van de periode de meeste stemmen heeft, wint de all over publieksprijs: 1000 euro cash, 500 euro huurtegoed bij BudgetCam en natuurlijk enorm veel eer!

Laat een reactie achter