Sponsor Team Gers!

geplaatst in: 2018 | 0

Alle leden van Team Gers!, inclusief de acteurs, werken vrijblijvend mee aan het 48 Hour Film Project 2018. Het reglement laat vergoedingen of salaris voor medewerkers ook niet toe. Maar tijdens het maken van de film maken we aardig wat onkosten die reglementair wel door sponsors mogen worden vergoed. En voor die onkosten kunnen we nog wel wat sponsors gebruiken. Wil je ons sponsoren? Stuur ons dan even een e-mail en we nemen persoonlijk contact met je op.

Het dekken van de onkosten

Wij maken de film met veel plezier, passie en de kick om een zo mooi mogelijke film te maken. De onkosten  bestaan uit onder andere de filmlocatie, huur van materialen, props, kleding, catering, en alle overige onvoorziene uitgaven. Daarnaast maken veel teamleden reis- en parkeerkosten die we ook graag zouden willen kunnen vergoeden (niet alle teamleden komen uit Rotterdam en moeten daardoor veel reizen).

3 sponsorpakketten

Wil je Team Gers! sponsoren? Dan hebben we 3 heel mooie sponsorpakketten voor je samengesteld. Met deze pakketten willen we jou als sponsor echt bij de film betrekken. Uiteraard is het naast deze 3 pakketten ook mogelijk om een kleiner of groter bedrag te sponsoren. We spreken dan onderling een mooie tegenprestatie af.

Dit zijn de sponsorpakketten:

Minder dan 50 euro

 • Omdat je ons tof vindt en je ons met een kleine bijdrage wilt helpen deze gerse film te maken. Wij zijn superblij met iedere bijdrage!

100 euro

 • Naamsvermelding op de aftiteling
 • Dvd van de film van Team Gers!

250 euro

 • Naamsvermelding op de aftiteling
 • 2 vrijkaarten voor de première waarbij tevens films van andere teams getoond worden
 • Dvd van de film van Team Gers!
 • Een kijkje op de set, achter de schermen op 26 augustus

500 euro

 • Naamsvermelding op de aftiteling
 • 2 vrijkaarten voor de première waarbij ook films van andere teams getoond worden
 • Dvd van de film van Team Gers!
 • Een kijkje op de set, achter de schermen op 26 augustus
 • Figurantenrol in de film
 • Naamsvermelding op de filmposter

Geïnteresseerd?

Wil je Team Gers! sponsoren en op die manier indirect meewerken aan misschien wel de winnende film? Stuur ons een e-mail en we nemen persoonlijk contact met je op.

Laat een reactie achter